Jos yrittäisi päivittää tämänkin sivuston tilannetta tässä koneen päivittelyn yhteydessä. Kevät on mennyt hurjaa vauhtia uuteen elämäntilanteeseen sopeutuen, töissä pakertaen ja harrastuksissa juosten. Kesää odotetaan pelosekaisella innostuksella, sillä ovella kolkuttelee rippileirit, lastenleirit, kesäteatteriesitykset sekä tietysti ne häät... Oman lisänsä kaikkeen tuo mielenkiintoinen tilanne töissä, mutta siitä sitten kun tietää enemmän.

Tänään oli viimeinen etukäteistunti rippikoulua ja ihan hyvällä mallilla on asiat. Ensi viikolla yrittää nyhtää viimeisiä ulkoläksyjä ja pakata leiritarvikkeet niin eiköhän ne ala sitten olla kunnossa. Ja nyt kun on tuntien pidot vähentynyt leirillä niin ehtii suunnitella häitten yksityiskohtia.

Niitä on muuten paljon. Niitä yksityiskohtia. Kaikenlaista pientä mitä tulisi ottaa huomioon. Ja tietysti vielä on hieman askarteluakin tehtävä. Kutsut on melko hyvällä tolalla (järjetön määrä vaan) ja hääkarkkien rasiatkin on melkolailla kohta taiteltu ja koristeltu (vielä järjettömämpi määrä). Niistä rasioista tuli upeita vaikka itse sanonkin. Äiti tekee hääpukua parhaillaan ja aloittaa helman helmikirjailun kesän alkaessa. Kengätkin on hankittu, aivan upeat violetit jalkineet! Juhlapaikan koristelu on vielä suunnitelman tasolla mutta ideoita piisaa. Ideoita riittää vaikka mihin, pitäisi vaan saada kaikki paperille, sillä eihän tässä leirihuumassa mitään muista kovinkaan kauaa :)