Kyllä tässä on painettu taas kevät melkoisesti tukka putkella. Ihmeellisesti tuli haalittua töitä ihan parin viikon säteelle toisistaan, mutta nyt ne on kaikki onnellisesti ohi. Eilen oli lippukunnan pihakirppis pappilan takapihalla ja taisi siellä ehtoon aikana 50 ihmistä tallata nurtsia. Tietysti siinä oli suurin osa meidän sudenpentujen vanhempia, mutta eksyi joukkoon pari ihan muutakin. Tuottoa tuli todella mahtavasti 377e ja risat. Tavaraa jäi pikkaisen jäljelle, mutta nehän saa äkkiä hävitettyä (kierrätyskeskukset on muuten tosi hyviä paikkoja!).

Perjantaina oli kiva taas pitkästä aikaa viettää aikaa Janin kanssa. Ajettiin peräkanaa Huittisiin ja Tuorin kohtaalla Jani sai kiinni. Arvasin heti, kuka soittaa kun olin nähnyt peräpeilissä sellaisen valkoisen koppimopedin... Mä vein oman autoni remonttiin ja Jani nappas mut mukaansa. Mentiin Kimmolle, kun siellä oli jotain kaivuujuttuja. Pääsi siis samalla reissulla moikkaamaan kummityttöä. Päivä vaan parani, kun sellainen hyvännäköinen mies korjasi mun auton ja rempan lasku oli ihanan pieni. Nyt pitäisi olla sitten mukavampi ajaakin, kun sieltä on vaihdettu se joku vakaajahommeli edestä... Oli hyvä päivä.

Nyt edessä onkin pelkästään kesään valmistautumista. Leirien suunnittelua ja toimiston sekä nuortentilan laittamista kesäkuntoon. Kotonakin pitäisi tehdä pientä siistimistä - se aina räjähtää käsiin, kun on pitkiä työpäiviä ja isoja projekteja (ei vain aika/energia riitä)...  Kolmisen viikkoa olisi aikaa...