Sannan tuvan pääluku lisääntyi jälleen. Kysymyksessä on väliaikainen ratkaisu, sillä ystävän lähtiessä opiskelemaan kaksi karvapalloa tarvitsi sijoituskodin kevääksi. Lupauduin auttamaan kaveria mäessä ja niinpä torstaina autossani matkasi kaksi kissaa, yksi koira ja ihminen. Nyytti vietiin päivähoitoon siksi aikaa, kun Kaisa tuli sopeuttamaan kissoja mun luo ja mun eläinteni joukkoon. Siinäpä sitten istuttiin pesuhuoneessa - kaksi ämmää ja kolme äijää. Äijät veti homman coolisti kotiin, sillä pienen murinan ja sähinän jälkeen ne jäi omiin nurkkiinsa olemaan. Koska ne ei parin tunnin jälkeen osoittanut kummempia intohimoja toisiaan kohtaan, me päästettiin ne valloilleen asuntoon.

Nils ihastui heti uusiin kavereihin ja meni kiiruusti työntämään kuononsa turkkiin kiinni, kunhan vain kissa tuli näkyville. Önni ja Neko - uudet asukkaat siis - taisivat olla melkoisen hämmentyneitä koirasta, sillä olihan ne asuneet Nilsin siskon kanssa jo vuoden. Musta koira ihan niin kuin ennenkin, mutta kuitenkin jotain erilaista... Outoa. 

Pari päivää tässä on nyt mennyt tällä eläintarhalla ja ollaan ilmeisesti vaiheessa 3: Kukaan ei puhu kenellekään. Vaihe 1 oli, kun Eemil sähisi ja murisi pojille. Vaiheessa 2 sen sijaan pojat murisivat ja sähisivät Eemilille. Neljäs vaihe taitaa olla se, kun jokainen sähisee kaikille ja kaikelle? Pojat on ottanut muuttonsa muuten melko rauhallisesti. Önni majailee saunan lauteilla ja eilen näin sen peräti piipahtavan keittiön ovella. Tänään osoitettiin kotiutumisen merkkejä naukumalla syyttä suotta eli lähinnä huomiota varten. Neko, joka kotosalla on ilmeisesti ollut pomo, karttelee ihme kyllä meidän poikaa tarkasti. Kissa nukkuu enimmäkseen sängyn alla tai pesualtaassa ja Eemilin kohdatessa juoksee karkuun. Eemil on jo ohittanut murisemisvaiheensa ja elää niin kuin ennenkin. Välillä tietysti yritetään leikkiä uusien kavereiden kanssa, mutta vielä ne ei ole lähtenyt mukaan. 

Homma tällä hetkellä onkin niin, että Eemil ja Önni ottavat kontaktia jopa kuonojen kosketustasolla, kun taas Neko ja Nils on välillä hyvinkin läheisissä väleissä. Itse puolestani en ole öistäni yhtään varma, minkä äijän kanssa olen nukkunut...   

Tässä kuva hoidokeista.

Önni on pesukoneen päällä ja Neko herrana pesualtaassa.