On jäänyt blogin kirjoittelu vähän vähemmälle, kun tuli sitten annettua pikkusormi naamakirjalle ja se vei koko käden... Uutuuden viehätystä, mutta nyt on palailtu taas takaisin tänne, jossa voi kirjoitella kilometrin mittaisia tekstejä ja kuvien laittaminenkin onnistuu pääsääntöisesti aina. On tuo naamakirja ihan mukava paikka hengailla, on löytynyt kontakteja vanhoihinkin kavereihin, mutta kaikenlaiseen isompaan kirjoitteluun on blogi sopivampi.

Mitäs sitten on tapahtunut viime kirjoittelusta? No, ainakin on vähän tylsistynyt elämä. Ei ole tullut riekuttua baareissa vaan töitä on painettu pääsiäisen takia niska limassa. Maaliskuun 20. päivä oltiin sudenpentujen kanssa kaupunkiretkellä Porissa. Ihan hauskaa oli. Käytiin Luontotalo Arkissa, joka osoittautui mahtavaksi paikaksi. Suosittelen! Ja syömässä luonnollisesti ja vähän shoppailemassa. Tietysti meno oli erilaista kuin noiden Seikkailijoiden kanssa, mutta kaikki selvittiin kunnialla kotiin.

Viikolla ei ole ehtinyt muuta kuin pitää kerhoja ja suunnitella pääsiäisvaellusta. Kuun viimeisenä lauantaina oli vielä askartelupäiväkin, johon piti vääntää malleja. Päivä meni hyvin, kävijöitä oli joku 23 henkeä plus sitten avustajat. Askartelun jälkeen kävin kotona ja menin illaksi sitten pystyttämään vaellusta kirkkoon. Kun on tullut riehuttua aikaisempina lauantaina, niin kyllä sitä nyt yhden vietti kirkossakin. Palmusunnuntaina esiinnyin Magdalan Mariana kuvaelmassa ja nyt hiljaisella viikolla olen toiminut oppaana pääsiäisvaelluksella.

Onneksi töiden vastapainoksi oon taas lähdössä laivalle poikien kanssa. Pitkäperjantaina kirkkokuoro laulaa kirkossa ja sen jälkeen olen lupautunut avustamaan mustien alttarivaatteiden poisottamisessa. Siitä sitten lähtö Huittisten kautta Turkuun ja laivalle. Paluu on lauantaina iltasella ja pääsiäisaamuksi pitäisi päästä kirkkoon jälleen laulelemaan. Voi tehdä ihan pikkasen tiukkaa... Paitsi jos käy niin kuin viime reissulla - porukan varattu on se, joka hipsii aamuyösti vasta hyttiin... :)