Meillä on jo parisen viikkoa ollut tuon katin kanssa hurja sota öisin käynnissä. Kissanrontti nimittäin loisii öisin mun tyynyllä tai mun päällä. Yrittäessä siirtää tuhisevaa karvapalloa, se herää ja tokkurassa tarraa kynsin ja hampain kiinni. Ja hetken päästä se on kuitenkin taas kainalossa. Nytkin se parhaillaan koisii juuri mun kohdalla leveässä sängyssä... Miehet!

Nykyään täytää tehdä pientä siivousta melkein joka päivä. Mattoja ainakin saa suoristella, kun elikot rullaa ne pelatessaan hippaa ympäri huushollia. Ja Eemil kuljettelee kaikenlaisia tavaroita ties mihin kämpän nurkkiin. Villasukat on aina ruokakipan vieressä, nenäliinat sohvan alla, koiranlelut sohvan vieressä, karkkipaperit ja muut rapisevat pitkin lattioita, hiusharja eteisen lattialla... Ihan vain muutamia mainitakseni.

Mutta onhan ne hauskoja ja aivan mahtavaa seuraa. Hellyyttävää ja lämpöistä on, kun kissa on toisella puolella ja koira toisella puolella tv:tä katsellessa. Nauruhermot on herkässä kaksikon painiessa lattialla tai jahdatessa toisiaan. Ja kyllä se on hienoa tulla kotiin, kun molemmat on heti ovella vastassa. Suosittelen. Hymy