Huomasin tässä, että edellisestä kirjoituksessa on sen verran aikaa, että jos sepustan kuulumiset yhteen kirjoitukseen, siitä tulee aivan mahotonta sillisalaattia. Joten otanpa muutaman asian kerrallaan, jotta on edes jotenkin luettavaa tekstiä.

Työt ensin luonnollisesti, koska maanantaina alkaa loma ja tavoite on olla piittaamatta työjutuista elokuun puoliväliin asti.

Leirit on nyt pidetty. Jäljellä on vain partioleiri kuun lopulla, mutta se nyt on enemmänkin harrastusta kuin työntekoa. Koko kesä leirimajalla ei ollut niin paha kuin kuvittelin. Häiriköintiä oli etenkin rippileirien aikaan, mutta se onneksi väheni. Pieni piru olisi muuten saattanut karata käsistä ja loihtia kaikkea pientä jäynää yöunien häiritsijöille... Leiriläiset - etenkin ripareilla - oli mahtavia. Jotkut säikytteli tämän kesän tenavista, mutta itse ainakin pidin kovasti näistä mukeloista. Konfikset meni loistavasti, kaikki jopa pääsi ripille ;) Rippirallit sen sijaan oli ihan oma lukunsa. Ekassa rippirallissa Aino auttoi meitä antamalla kyydityksen osalle porukasta. Yhteyttä toiseen autoon pidettiin partion radiopuhelimilla. Kyllä siinä lenteli härskit vitsit ja monenlaiset huulenheitot aalloilla. Toisella rippirallilla aiheutettiin kohua saapumalla 11 metriä pitkällä tummanvioletilla pörisevällä kulkuvälineellä. Hauskaa.

Kovasti olen yrittänyt saada tosiaan työasioita hoidettua, kun jään lomalle maanantaina, mutta todennäköisesti jotain tulee mieleen jossain vaiheessa. Pari ekaa viikkoa menee kuitenkin täysin palautuessa.