Lähettelin tuossa srk-tietoja eteenpäin ja kauhistuin huomatessani, että piti jo kirjoittaa tapahtumia joulukuulle! Mihin se "loppuvuosi" katosi? Yleensä siinä on välissä loka-marraskuu ja sitten vasta tulee joulu. Tai kyllähän kalenteri kovasti yrittää väittää marraskuun päivienkin tulleen eletyksi.

Ei menoa ole puuttunut tästä kuusta. Risteily tuli ja meni. Vikingin laivat tuli kokeiltua nyt taas muutamaksi vuodeksi eteenpäin. Ehkä kokemus laivasta ei olisi ollut niin laimea jos tanssipaikat olisi selkeästi ollut tietyn tyyppisiä. Varsinainen tanssilattia oli kantti kertaa kantti kokoa ja loppuillasta se oli täynnä pomppivia ihmisiä. Ei voinut ajatellakaan paritansseja siinä ruuhkassa. Sitten kun lähti katsomaan, että olisiko diskon puolella parempaa menoa, joutui järjettömään teknoluolaan. Seuraavana päivänä saatiin sentään positiivinen kokemus ruokailusta. Älyhyvää sapuskaa. Kaksi tuntia ruokapöydän äärellä, pienet ruokalevot ja sen jälkeen pelaamaan bingoa ja tanssimaan. Reissu oli loistava - seurueelle suuri kiitos. Hulvatonta huumoria alusta lähtien ja rentoa kettuilua vähän kaikelle. Tietysti flaksi olis voinut käydä paremmin, jos ei olis ollut kolmen kaapin ympäröimänä... Kyllä muutamat tuijotteli meidän seuruetta kasvoillaan ilme, josta näki että pohdittiin kovasti meidän keskinäisiä suhteita...

Janin kanssa riehuttiin sitten seuraavana viikonloppuna. Olin Huittisissa ostoksilla perjantaina, kun Jani pyysi hakemaan autosoittimensa huollosta. Kyllä tuli kalliiksi se huolto. Ostin uuden puhelimen. No, sunnuntaina taas meinasi tulla kalliiksi Janin kanssa liikkuminen. Ukko poikkesi ehtoopäivästi mun luokse ja jäi pelailemaan boxilla mun käydessä pikaisesti yhdessä palaverissa. Kun tulin takaisin, Jani valitteli huonoa pelikokemusta. Syynä oli tv:n pieni koko ja välimatka siihen. Leikilläni totesin, että ostetaan sitten tv Forssasta. Oltiin nimittäin lähdössä sittariin ostamaan Janille peliä. Leikinlasku muuttui todeksi, kun sittarissa käveltiin tv-osastolle. Ihan näpsäkkä tv mukiinmenevään hintaan oli hyllyssä. Jani vaan naureskeli, kun mä tuskailin sen olevan kallista seuraa... Hyllyssä oleva tv oli lopulta viimeinen kappale ja myyjän antamat alet mallikappaleesta ei vakuuttanut meitä. Eikä eritoten tarjottu pakkaustapa. Mallikappale olisi nimittäin pakattu pelkkään kuplamuoviin. Hmm... Bemari, Murronharjuntie ja taulutv kuplamuovissa? Noup. Ei onnistu. Tv jäi hyllyyn, mutta hieman harmitti, sillä olin jo niin innostunut ajatuksesta.

Ei silti, kyllä uusi tv komeilee tv-tasolla. Käytiin viime torstaina Janin kanssa sitten katsomassa Huittisissa aparaattia. Hillitöntä huumoria lenteli, mutta tv jäi lopulta odottelemaan hyllylle. Päätettiin Janin kanssa käydä vilkaisemassa muualla toisia tarjottavia. Ex tempore -reissu suuntautui megastoren avajaisiin. Sieltä lähtikin mukaan kivanlainen masiina.

Lauantaina 21. päivä vietettiin Sannan tuvan tupareita. Tuli kiire pitää tuparit, että saa lumikolan, kun täällä ainakin oli yhdessä vaiheessa melkoisestikin lunta. Koitapa sitä lykkiä lumilapiolla isossa pihassa... Kutsuja lähti sinne ja tänne, sillä päätin selviytyä tupareista yhdessä päivässä. Janin kanssa saatiin pelailtua boxilla useampikin peli ennen kuin ekat vieraat iltapäivällä saapui. Hippalot sujui jotenkuten siivosti ja nukkumaan mentiin kolmen maissa. Seuraavana päivänä jatkettiin juhlintaa Nilsin 8-vuotissynttäreillä.

Että onko ihme, jos marraskuu on tuntunut vilistäneen vauhdilla ohi?