Niin on taas joulunaika kiitämässä ohi ja katse suuntautuu vuoden vaihdokseen. Kaikenlaisten pikkujoulujen ja jouluostosten jälkeen lastasin eläintarhani maanantaina autoon ja suuntasin Hietaniittyyn joulun viettoon. Ennen joulurauhaa tuli käytyä Kokemäellä joulujuhlissa, ostoksilla äijien kanssa ja tehtyä saunaremppaa. Tukka taitaa vieläkin olla saunasuoja-aineessa, jota levittelin saunan seinille ja kattoon. Samalla tuli otettua ekat löylytkin, kun isä laittoi pesään tulen. Ensin lähti paitoja ja lopulta sukat - sen verran kuuma sinne tuli pienillä kalikoillakin :)

Janin kanssa testattiin tanssipeli, jonka hankin boxia varten. Ei taideta ihan heti vaihtaa aloittelijan tasolta expertille... Rajua kaksintaistelua oli rallipelissä, jossa mä peräti voitin yhden radan. Janilla tosin oli otettu kaikki helpotukset pois, joten sen ajaminen oli paljon vaativampaa. Toisella radalla pistettiinkin sitten autot uuteen uskoon. Järjetön kiihdytys ja nasta laudassa toisen peräpuskuriin kiinni... Kunnon romurallia siis. :)

Kuusi ja lahjat sai olla ihmeen rauhassa. Ei kissa eikä koirakaan kauheasti kiinnittänyt huomiota puuhun tai sen koristeisiin. Kinkku sen sijaan sai molempien pään pyörälle ja tyytyväisinä ne mutustelikin aina, jos joku niille palasen antoi. Eemil-raukka joutui toimimaan herätyskellona monena aamuna. Joulupäivänä äiti kippas katin mun päälle varttia vailla kahdeksan jo ja tänä aamuna Jani yritti käyttää viatonta eläinparkaa apurinaan. Olin onneksi kuitenkin hereillä.

Joulu meni rauhallisissa tunnelmissa ja tänään palailin kotiin. Ihanaa päästä omaan sänkyyn ja omiin nurkkiin välillä. Ja kun lomaakin on edessä vielä päälle viikko niin mikäs tässä on ollessa.