Nyt muuttourakka alkaa näyttää jo vähän positiivisemmalta. Keittiöön on saatu taso, jolle sai kodinkoneet, tietokoneelle on tarpeeksi pitkä nettipiuha ja astianpesukone on toiminnassa. Silti käsittämättömän monta laatikkoa odottaa purkamista :(

Lupailin kuitenkin kuvia talosta ja nyt on vihdoin ollut aikaa siirtää kuvat koneelle. Elikkäs tässä niitä olisi:

Vähän lähtötilanteen kuvia. Ylhäällä kuva keittiöstä ja sen hyvin mielenkiintoisesta lattiasta. Kaikki kunnia maton kauneudelle - oikealla vuosikymmenellä. Keskellä otos makuuhuoneesta. Lattia jälleen kestävä ja hyväkuntoinen, ei vain oikein istunut silmään makkarin lattiana. Alakuvassa kaapisto, joka sijaitsi olohuoneen seinällä. Sillä ainoalla pitkällä, ehjällä seinällä.

Sitten muutama jälkeen-kuva:

Ihan ylin kuva on otettu makkarista olohuoneen suuntaan. Eteisen lattia peitettiin paperilla, koska siinä ei ollut tarkoitus vaihtaa mattoa ja koska mä maalasin... Seuraavassa on kuva olohuoneesta ilman kaappeja. Kyllä, ne revittiin voimalla ja väkivallalla alas. Äiti hamusi ne itselleen, joten kierrätys pelaa :) Tutustuin sitten kittaamiseen tuolla seinällä. Kolmannessa kuvassa on uudistunut makuuhuone. Se ei nyt pääse oikeuksiinsa, kun ei ole sitä hienoa itämaista päiväpeittoa paikalla eikä itämaista mattoa lattialla. Muutoksen varmaan kuitenkin huomaa? Sängyn vasemmalle puolelle tuli aivan ihana vaatekaappi, joka oli aivan kamala kasata! Ja viimeisessä kuvassa Jani asentaa keittiön muovimattoa paikalleen. Ja kyllä, keittiön kaapin ovet lähtevät ääntä nopeammin myös.

Kirjoittelisin lisää remontin vaiheista ja uusista kokemuksista, joita tässä on hankkinut, mutta eilinen baareilu väsyttää... Ja se, että kissa kuorsaa säkkituolissa selän takana. Niinpä säästän jotain huomiselle ja kerron silloin sopeutumisesta elämään talollisena.