Puoliväli olisi nyt sitten saavutettu. Kolmas leiri on takana ja kaksi on enää jäljellä. Partioleiriä oikeastaan odotan innolla. Se on kuitenkin niin erilainen kuin lastenleirit ja riparit. Se on ihan omaa luokkaansa. Ei tänään päättynyt leiri mitenkään huonosti mennyt. Keneltäkään ei auennut polvi, pää tai muu paikka, kaikki maanantaina tuodut lapset löytyi vielä tänäänkin ja suurin piirtein kaikilla taisi olla jotenkin hauskaa. Mulla eka yö meni panikoidessa ja valvoessa, toisena yönä ei ydinpommikaan olisi herättänyt :)

Odotan kyllä innolla leirimajan remontin valmistumista. Suihkut ja vessa. Ihanaa. Ei, kyllä siellä nytkin ihan pärjää. Mutta onhan se nyt ihan eri asia... Yläkerran remontti onnistui upeasti. Varsinkin koko seinän kokoinen liitutauluseinä on loistava! Toisaalta on kauhea hinku päästä suunnittelemaan ripareitakin jo sinne, mutta tuskin ensi kesänä vielä. Se on niin eri asia pitää monen kymmenen kilsan päässä teinileiriä kuin 15 kilsan päässä. Pitää miettiä kaikki valvontajutut ja myös hankinnat, jotka tarvitaan hyvän leirin järjestämiseen. Mutta silti... innostunut odotus.

Edessä olisi siis kaksi leiriä. Perjantaina mennään partioleirille ja maanantaina viimeinen lastenleiri. Loma alkaa toisen ryhmän konfiksen jälkeen ja se on kyllä ihan tarpeeseen tulossa. 3 viikkoa. Muutama idea on miten loma kulutetaan - joko nukkumalla tai sitten ihan vain nukkumalla :) No, onhan sitä ihan oikeitakin ajatuksia mitä voisi tehdä, mutta en aio työllistää itseäni lomalla. Vähän menisi koko loman tarkoitus karille, jos näännyttäisi itsensä menoilla ja tekemisillä. Sitä tehdään mitä huvittaa ja milloin huvittaa. Jos ei huvita niin en mä aio siitä syyllisyyttä tuntea.