Juhannus meni melko rauhallisissa merkeissä. Suunnitelmia oli kovastikin, mutta kun vettä satoi niin ei oikein innostanut mikään. Ainon kanssa toki käytiin taas Loimaalla, mutta juhannustaiat jäi tekemättä kastumisen vuoksi. Tosin luin jostain häiritsevän jutun. Siinä sanottiin, että koska Suomessa juhannusta juhlitaan vääränä hetkenä, tehdään juhannustaikojakin vääränä ajankohtana. Taikojen tekeminen väärällä hetkellä taas voi johtaa siihen, että niiden tulos on väärä ja saatat saada "väärän" Sen Oikean. Ja eihän se voi olla kestävää, jos se taikojen osoittama onkin ihan väärä. Niinpä niin. En ota riskiä, en tee taikoja enää. Vaihtakaa juhannus oikealle paikalle!!!

Niin, kuhinoissa oltiin eikä mua kannettu autoon tällä kertaa. Ainon kanssa toki kierrettiin anniskelutelttoja hyvää tahtia, mutta nyt matkakaverina oli myös siemailu ja sivistynyt.

Leirien ohella mulla ihme kyllä oli muutakin elämää. Meillä oli kesäteatteriesityksen harjoituksia ahkeraan kesäkuun aikana. Tulin keväällä imaistuksi mukaan porukkaan, joka oli luonut näytelmän laitumelaisuudesta. Ja niinpä Meiränpäivi hilasi itsensä harjoituksiin myös yhdeltä leiriltä, jotta kenraaliharkat ei olisi mennyt ohi. Itse esitys on heti vikan lastenleirin jälkeen ja hieman olin väsynyt. Olotilaa ei helpottanut se järjetön vesisade, joka alkoi kuuden maissa esityspäivänä. Seitsemään mennessä sade ei ollut pahemmin laantunut, mutta silti väkeä oli esityspaikalla kuin pipoa. Ihan omituista. Väkeä riitti, vaikka vettä tuli. Onneksi sade taukos aika pian esityksen alkamisen jälkeen niin ei tarvinnut pelätä hukkumiskuolemaa.

Kyllä se oli hauskaa. Tykkäsin todella olla mukana tuossa meidän näytelmäporukassa ja itse esityshän oli todella hyvin kirjoitettua huulenheittoa. Varmasti yli 100 oli katsomassa meidän esitystä viime keskiviikkona. Saa nähdä mitä sitten on, kun meillä on näillä näkymin toinenkin esityskerta... Ihanaa!

Mutta nyt taidan vain liittää tähän loppuun kuvan leiriltä ja menen hakemaan viinilasillisen. Loman alkuun on 2 päivää ja lähtölaskenta on jo aloitettu...

1247253270_img-d41d8cd98f00b204e9800998e