30.4.

Eilinen päivä oli tiistain kaltainen - täynnä härdelliä. Piti niin leipoa jotain kun on aikaa, mutta päivä meni töissä ja kauppojen sulkeuduttua jo kuudelta, ei ehtinyt edes ajatella mitä tekis. Tosin olin kyllä melkoisen väsynytkin. Leivottiin nimittäin Marttojen kanssa monenlaisia erilaisi donitseja ja munkkeja srk-talolla. Tai siis Martat leipo, mä lähinnä katselin sujuvasti. Päivän päätteeksi meillä oli iso kasa jos jonninmoisia munkkeja ja Martoilla uusi jäsen. Oon jo pitemmän aikaa miettinyt, että vois olla hauskaa liittyä Marttoihin. Sais kullanarvoisia tietoja ja taitoja sekä varmasti mieliinpainuvia kokemuksia. Niinpä odottelen ensi viikolla papereita, joita täytellä :)

Partiossa siivottiin kolon yläkertaa. Ihanaa, kun sudenpennut oli niin intoa piukassa siivoamassa. Ne olis varmaan siivonnut koko kolon, jos olis antanut luvan. Ne on niin innokkaita! Loppuaika harjoiteltiin puukon käyttöä.

Partion jälkeen kävin koirien kanssa koulun metsässä. Päästin Nyytinkin jopa irti ja todella hienosti se tuli luokse, kun kutsui. Se tuli jopa usein ihan vain muuten luokse ja jatkoi sitten menoa Nilsin kanssa.

1.4.

Tänään käytiin toisessa metsässä. Kieli pitkällä molemmat läähätti ja totta kai rynnivät kuralätäkköön juomaan. Onneks oli vähän vettä niin ne ei tullu ihan hirveän mutaiseksi. Nätisti ne kulkee keskenään. Odottavat toista ja seuraavat tarkkaan mihin toinen menee. Nyytti yritti vähän jopa komentaa Nilsiä, kun ne juoksi vapaina.

1515468.jpg