Tuli luvattua uusia päivitettyjä kuvia asunnosta viikon kuluessa, mutta iso paha flunssa iski rajusti. Perjantain Kymppisynttärit puristi viimeisetkin mehut ja lauantaina tehty kaupunkiretki partiolaisten kanssa ei tehnyt niin kauhean hyvää piileskelevälle pöpölle. Niinpä sunnuntaina iski voimattomuus ja alkuviikko meni sumussa. Asiaa ei auttanut kunnollisen ja toimivan kuumemittarin puute, joten ei ole hajuakaan kuinka korkealla mentiin alkuviikosti. Äiti luonnollisesti patisti lääkäriin keskiviikkona, mutta mitäs sinne mennä, kun possunuha on laittanut kaiken sekaisin. Ei ne arvauskeskuksessa kuitenkaan olisi mitään tehnyt. Ja onneksi keskiviikkona olo tuntui jo ihmismäiseltä ja jaksoi olla pystyssä pitempään kuin viisi minuuttia... Torstaina kävi vieraita, joten mielenterveyskin säilyi. Alkoi tulla niiiin mökkihöperöksi, kun oli maannut viisi päivää sohvalla ilman näkökontaktia yhteenkään ihmiseen. Perjantaina kävinkin pitäjällä, etten ihan sekoisi yksinäni täällä metsän keskellä.

Mutta siis hyvällä tekosyyllä kuvat on myöhässä. Tavoite on viikonlopun aikana saada keittiö edustavaan kuntoon, jotta voin ottaa kuvan uusista kaapeista yms. Ne tuparit on vielä hamassa tulevaisuudessa, mutta eiköhän nekin järjesty tässä joskus :)

Nyt täytyy kuitenkin valmistautua Huittisten reissuun. Pitänee laitattaa talvirenkaat alle etten nelivedollani päädy heti ensimmäiseen puskaan, kun päällystetylle tielle pääsen...