Hip hei! Se on ohi! Konfirmaatio ja rippiralli on saatu päätökseen ja on rentoutumisen paikka. Ihan kommelluksitta ei konfiksesta päästy, mutta tosi hyvin se meni. Rippiralliin ilmoittautui vielä kaksi paikkaa tänään, joten kokonaissaldo oli 8 laulukäyntiä. Kohtuullinen määrä, ääntä riitti jotenkin viimeisissä paikoissa ja vieraitakin oli vielä jäljellä juhlimassa.

Kaiken kaikkiaan päivä oli pulkassa niin, että olin jo lenkille menossa, kun kirkon saunakellot soi. Tai siis iltakellot :) Lenkin jälkeen pakkailin partioleirin telttaa, joka oli kuivumassa saunassa. Kun teltan sai pois jaloista, saattoikin laittaa paikan kuumenemaan ja lämmön nousua odotellessa availin viinipullon. Rentouttava lasillinen keinussa hyvän kirjan kanssa oli mitä mainioin aloitus lomalle.  *huokaisu*  Kolmisen viikkoa olisi edessä ankaraa löhöilyä, nukkumista ja äärimmäistä turhantoimittamista.

On se rankkaa ;)

Alla kuva viime kesän Bulgarian reissulta.

1647585.jpg

"Tässä maassa yhdellä ihmisellä neljästä mielenterveys järkkyy. Ajattele kolmea lähintä ystävääsi - jos he vaikuttavat olevan kunnossa, sitten se olet sinä." - Ann Landers -