Taas on aivoilla kevyempi työskennellä, kun tukka lähti keskiviikkona. Vaki-kampaajani palasi töihin vuoden alusta ja mä luonnollisesti heivasin nykyiset tuuraajat heti laidan yli. Koska oletin vahvastikin hiusten huomattavasti lyhenevän, pidin pidennyksiä tiistain. Eipä tule äkkiä ikävä pitkiä hiuksia, kun yhden talvipäivän piti puoliväliin selkää ulottuvia pidennyksiä. Keskiviikkoaamu olikin sitten pientä hemmoittelua, kun laitettiin kivoja raitoja, kevennettiin tukkaa ja pistettiin kulmatkin kuntoon. Värin vaikutuksen aikana tarjoiltiin kahvia ja ihanaa suklaapiirakkaa, joten kulmien nyppiminenkin oli ihan siedettävää, vaikkakin kyyneleet valuivat...

Eilen olin äidin ja tädin kanssa Kokemäellä tuhlailemassa. Haeskelin kirpparilta sopivia roolivaatteita kesän esitykseen ja löysin mahtavia vaatteita. Se sitten, että päätyykö ne mun puvustukseen esityksessä, on ihan eri asia :) Näytelmäänkin olen panostanut. Varaudun jo ennakolta kevään kiireisiin ja harjoittelen sanoja mahdollisimman paljon ulkoa nyt. Menin niinkin pitkälle, että luin koko tämän hetkisen kässärin mp3:een. On hyvä aina silloin tällöin laittaa napit korviin ja kuunnella vuorosanoja. Lukeminen ja kuuntelu on aina tukenut toisiaan muistamisessa ja pikkuhiljaa alkaa mieleen jäämään vuorosanoja. Yläasteaikoina, kun ehti joskus, luin koekappaleitakin nauhalle ja kuuntelin niitä. Helpotti huomattavasti muistamista.

Tänään ajelin taas Huittisiin ja kun tuulen jätti huomiotta, oli mahtava ajokeli. Aurinko paistoi lämmittäen, lumi kimmelsi ja tiet oli osittain sulia. Kevät on tulossa! Nyt valmistaudun baareiluiltaan, kun veljen kanssa olis tarkoitus lähteä rilluttelemaan... On sitä tullutkin jo taas elettyä nätisti melkein pari kuukautta.