Eipä sitä nokka kauaa tuhise, kun me isän kanssa laitetaan hommat pyörimään. Viikko on vierähtänyt edellisistä kirjoituksista ja asiat on humahtanut vauhdilla eteenpäin.

Maanantaina käväisin vappulomalta palanneen kunnanjohtajan juttusilla ja tein oikein virallisen tonttivarauksen. Sitten soittelin yhteen talofirmaan ja sovin tapaamisen edustajan kanssa keskiviikoksi. Isä lähti mukaan Forssaan tapaamaan edustajaa ja saatiin siltä suhteellisen mukava tarjous, jonka perusteella uskallettiin lähteä ajamaan asioita eteenpäin. Käytiin tontilla mittailemassa talon paikkaa ja tutkimassa pohjaa.

Tänään sitten kävin varmistamassa talokauppojen eteenpäin menemisen ja palaveerasin rakennustarkastajan kanssa. Pankkiinkin on sovittuna aika ensi viikolle, että ihan oikeesti ryhdytään niitä lainoja lyömään lukkoon. Alustava arviohan mulla jo on, että minkälaiseen lainaan mulla on mahdollisuus. Eli näyttää kovasti siltä, että musta tulee talonrakentaja ja -omistaja. Jänskättää. Onhan tässä asioita, jotka voi mennä metsään, mutta ei siitä tuu mitään, jos ei yritä. :)