Käväisin eilen Huittisissa hakemassa Alisan yökylään. Käytiin Hietaniityssä ja saatiin äidiltä sämpylöitä mukaan. Neiti puhua pölpötti kyllä automatkalla, mutta heti kun oudompia ihmisiä tuli paikalle, vei kissa kielen.

Huittisista tultiin mun luo ja tiputettiin Nils kotio. Aino oli luvannut tulla meitä hakemaan kissanpentuja katsomaan. Alisa odotti niin kauhean innokkaana, että pelkäsi Ainon jättävän tulematta :) Tuli Aino kyllä ja päästiin matkaan. Siellä oli isompia kisuja ja sitten kaksi poikasta. Musta-valkoinen ja sitten valkoinen. Ihan vain katsomaan mentiin - just joo.

2086693.jpg

Tuo sieltä mukaan tarttui. Sanoin hakevani seuraavana päivänä karvakasan ja niin tein. Alisan vietyäni käväisin kaupassa hankkimassa tarvikkeita ja sitten matkasin noutamaan rääpälettä.

Nimen pohtiminen oli kaikista vaikeinta. Yleensä ne on tullut melko nopeasti mieleen, mutta nyt pohdittiin isommalla porukalla mahdollista nimeä. Kun on jo Nils, joka eräässä piirretyssä taiottiin pikkuiseksi kääpiöpojaksi ilkeytensä takia, niin oli luontevaa ristiä kissa sitten Eemeliksi. Kissankulmankauhun virallinen nimi kuitenkin on Eemil, jotta se sointuu hyvin ruotsalaispohjaisen Nilsin kanssa :)

2086684.jpg