Reilu viikko on eletty "vähemmän viisaana", kuten perhe kauniisti asian ilmaisee. Nyppästiin viime viikon lopulla viisauden hammas pois ja nyt alkaa hiljakseen kokemuksesta selviytymään. Hui. Mä pelkään hammaslääkäriä. Toimenpiteen loputtua lääkäri vilkaisi huolestuneena ja varoitteli pyörtymästä nyt, kun homma oli ohi. Hymyilin leppoisasti ja vakuutin kaiken olevan kunnossa. Oven ulkopuolella oli pakko istahtaa, kun silmässä sumeni niin pahasti. Jep. Homma hanskassa - ja hanskat hukassa.

Luonnollisesti, tasapainon säilyttämiseksi, piti sitten saada palkinto. Käväisin kampaajalla ja pikkaisen shoppailemassa. Tietysti tuo käy vielä kevyesti tekosyynä ainakin viikon verran. :)

Viisauden vähentymistä olen kovasti yrittänyt paikkailla sivistämällä itseäni teatterilla. Näytelmäkerholaisten kanssa käytiin katsomassa Tampereen Komediateatterilla 39 askelta. Suosittelen esitystä lämpimästi. Neljä taidokasta näyttelijää tekee huiman suorituksen esittämällä ties kuinka montaa roolia. Eikä lavastuskaan huono ole! Nerokkaita ratkaisuja ja oivaltavaa tilan käyttöä. Oli niin hyvä esitys, että olen menossa toisen kerran katsomaan.

Eilen olin Tampereen Työväen Teatterissa katsomassa Herrasmieshuijareita. Suuren maailman menoa. Musiikkia, tanssia ja laulua. Ja kyllähän nuo isot nimet - Esko Roine, Arja Koriseva ja Lari Halme - oli mahtavaa katsottavaa.

Se olis kai elämä tasapainossa, kun on niin fyysistä, henkistä kuin hengellistäkin antia päivissä.