Eilen oli sitten suuri vaalipäivä. Itse kävin tutustumassa ennakkoäänestyksen saloihin ja hoidin velvollisuuteni jo viikolla. Vaaleilla haettiin meille uutta kirkkoherraa edellisen jäädessä eläkkeelle. Vaihtoehtoja oli kaksi ja itse ainakin tiesin tarkalleen, kumpi mielestäni sopisi parhaiten meidän pomoksi. Johtajahan kirkkoherra on. Ei riitä, että ehdokas puhuu hyvin ja laulaa kauniisti. Täytyy katsoa myös sitä, että työntekijäjoukon johtaminen ja erilaiset hallintotehtävät onnistuu.

Äänestys kesti eilen illalla kello kahdeksaan asti. Hiippailin kirkkoon puolen tienoilla, jotta kuulisin heti tuloksen. Tasalta vaaliporukka sulkeutui sakastiin laskemaan ääniä ja puoli yhdeksän Klaus ilmoitti tuloksen. Roimalla äänten enemmistöllä valittiin Eurajokelainen meille kirkkoherraksi. Hyvä homma. Niin sen pitikin mennä :)

Nyt vain odotellaan koska uusi pomo aloittaa työnsä. Mitä nopeammin sen parempi, mutta taitaa mennä maaliskuun alkuun pahimmassa tapauksessa. Mielenkiinnolla odotan, että mitä muutoksia on luvassa ja millainen tulee olemaan tämän kirkkoherran "valtakausi". Nythän meidän luottamushenkilöt on laittanut ranttaliksi ja sekin tuo omanlaisia seikkailuja arkeen.