Kesä ja eritoten kesäloma on pyörähtänyt käyntiin varsin vauhdikkaasti. Tuo kesäkuu oli täynnä iloa, surua ja hieman kipuakin (käden telomisen johdosta). Nyt on mennyt viikko lomaillessa ja näyttää pahasti siltä, että tulen tarvitsemaan loman jälkeisen loman, jotta voin toipua kesälomastani...

Viime viikolla ei paljon tullut pyörittyä kotona. Mitä nyt koiran takia tarvitsi välillä pyörähtää. Maanantaiehtoona käväisin pikkuveljen kanssa katsomassa Shrek nelosen, joka osoittautui melko pettymykseksi. Eihän siinä ollut mitään muuta hyvää kuin se kissa. Tiistaina päivä kului mattopyykillä Hietaniityssä. Luojalle kiitos, että pääsi jokeen pulahtamaan urakan jälkeen. Keskiviikkona vietettiin kummitytön nimppareita ja siellä ollessa tuli kutsu tansseihin. Tietysti lähdin hameen helmat liehuen ja ihan uskomattomalla sattumalla osuttiin kesäillan valssin kuvauksiin. Lava oli upea ja tilaa riitti kuvauksista huolimatta tanssiakin. Uudet tanssikengätkin tuli sitten kerralla sisäänajettua. :)

Torstaina piti pyörähtää torilla tietysti, päivittämässä kuulumisia ihmisten kanssa, ja parisen tuntia sujui joutuisaan puhellessa. Positiivista palautetta annettiin meidän kesäteatteriesityksestä, jonka viimeinen esitys oli 11.7. Matkalla kotio sain kutsun surevaksi omaiseksi kenraaliharjoituksiin, katsomaan Täällä pohjantähden alla. Tosin kappaleen nimeä en tiennyt ennen kuin paikan päällä. Olisin saattanut muutaman kerran harkita mukaan menoa (ei oikein jaksa aina innostaa nuo "tuontyyliset") mutta onneksi menin. Aivan mahtavia näyttelijöitä - ja paljon. Esityksen jälkeen menin iltaa istumaan ystävän luo ja pitkästä aikaa hiippailin/ajelin kotiin aamuyösti. Varttia yli viisi oli kaunis auringonnousu, joka olisi ollut vieläkin parempi ilman pilvistä säätä. Perjantai meni puolinukuksissa Huittisissa ja illalla soututansseissa Kokemäellä. Oli nekin tanssit! Lauantaina Porissa ostoksilla päivällä ja illalla jazzkadulla hengailemassa. Sunnuntai oli viikon rauhallisin päivä, tosin silloinkin käväisin katsomassa Vesarannassa kesäteatteria.

Että onko ihme jos elokuussa tarvitsee loman, jotta toipuu lomasta?!? Ei kai sentään. Tämäkin viikko näyttää mukavan rauhalliselta. Ehdin jopa polttaa sääreni auringossa tänään. Kyllä. Palvoin taivaankappaletta antaumuksella kolmisen tuntia ehtoopäivästi ja hieman nyt kutittelee jalkoja. Eipä sitä ikinä opi.

Muista kuulumisista voi kertoa sen verran nopsaan, että meidän kesäteatteriesitykset sujui mainiosti. Hieman itsellä oli yhtenä päivänä hukassa homma, mutta otin itseäni niskasta kiinni. Meidän porukka on aivan käsittämättömän loistava ja odotan innolla syksyä ja uutta projektia. Hieman tosin hermoillen, että miten mahtaa sopia työn kanssa aikatauluun jos kokoontumispäivä esimerkiksi muuttuisi... Tosin mistä sitä syksyn työstäkään tietää.

Harvinaisia ja erittäin odotettuja vieraitakin piipahti tuolta etelästä. Helsinginserkku veljensä kanssa uskaltautui kehäkolmosen ulkopuolelle ja tuli viikonlopuksi maalle. Se oli mahtavaa! Perjantaina päivitettiin kuulumisia ja lauantaina serkku osallistui mun ja isosten kanssa rippiralliin sekä konfikseen. Sai oikein laidun-kierroksen kun istuskeli autossa mun eksyillessä keskelle ei mitään... Juu, hommataan se naminaattori. Ei kun navigaattori. Illalla vein kaupunkilaisen Janin kylpytynnyriin lilluttelemaan ja puhtaina, viattomina kesätyttöinä lähdettiin Janin kanssa Püssis-ajelulle ja lavatansseihin! Kyllä. Jani opetti perusaskeleita serkulle ja kyllä sieltä joku isäntämies sen kävi pokkaamassa tanssiinkin. Sunnuntaina olikin meidän vika esitys, johon kummitätikin pääsi paikalle. Hieman paniikkia oli ilmassa, kun melkein puolen sukua istui katsomossa, mutta hemmetin hyvin esitys silti meni. Jos ei oteta huomioon niitä pieniä källejä, joita siellä harrastettiin...