Huh. Hiihtoloman kokkikurssi on jälleen ohi ja jalat laulaa hoosiannaa. Eilinen tanssitreenikin taitaa olla osasyyllinen, sillä lantion hetkutusta oli normaalia enemmän.

Ja kun muutenkin olisi mielellään käyttänyt tämän alkuviikon hiihtoloman vapaapäivistä toipumiseen :) Oli melkoisen vauhdikasta viikonloppuna nimittäin. Perjantain reissasin isän ja pikkuveljen kanssa Porissa hakemassa äidin Keno-voittoa. Sieltä palattua jäin vielä Huittisiin huinaamaan ja hankkimaan tarvikkeita helmikorukurssia varten. Illalla oli Vanhojen tanssit, joita oli päästävä katsomaan. Luonnollisesti kaikki tämä aiheutti sen, että eläintarha oli hyvin tyytymätön mun läsnäolooni perjantain osalta. Ehtoo jatkuikin näin ollen Nilsin ja Eemilin taistellessa sohvan alla/vierellä.

Lauantaina oli palaveria (partio, tavallaan ei siis työtä) ja ystävä käväisi vierailulla. Olin lupaillut mennä saunaan Hietaniittyyn, joten pakkasin karvapallot autoon iltapäivällä. Hyvin syötynä ja putsattuna palailin kotiin vasta yhdeksän jälkeen.

Sunnuntai meni kyllä rauhallisemmin, mutta tanssitreenit pisti taas lihakset hilloksi. :) Onneksi tämäkin viikko menee vielä rauhallisesti. Kun ei voi pitää koko viikkoa lomaa niin, olen loppuviikosta taas vapailla. Suunnitelmissa olisi kummityttö hakea kyläilemään ja käydä äidin kanssa kirpputoreilla. Yksiä synttäripäiviä juhlitaan ainakin perjantaina karaokebaarin merkeissä - mahtaisikohan kunto antaa periksi myös lauantaille? Sitä voisi taas vaihteeksi yrittää saada aikaan jonkinlaista sosiaalista elämääkin...