Nyt on jotenkin hukkunut tuo elokuu. Blogi laahaa jäljessä eikä ole koviakaan muistikuvia mitä tässä kuussa on tapahtunut. Ilmeisesti se pitää paikkansa, että vanhetessa aika kuluu nopeammin :)

Työt alkoi 4. päivä kuluvaa kuuta. Melkoisen rennosti meni ekat viikot, kun ei ollut mitään kerhoja tai muita. Jännää on, etten sitten kuitenkaan paljoakaan suunnitellut syksyn toimintoja vaikka olisi ollut hyvin aikaa. Mä toimin näköjään parhaiten pienen paineen alla. Vähän jännitysmomenttia syksyyn tuo nuo kirkkoherranvaalit. Nykyinen on työssään enää muutaman hassun kuukauden ja tammikuussa viimeistään aloittaa uusi. Sitä ennen on kaikki vaalisaarnat yms. tilaisuudet ja tietysti itse äänestäminen.

Elämä ei kuitenkaan ole ollut pelkkään työntekoa. On jopa ollut ihan jotain muutakin! Janin kanssa ollaan ravattu pankissa laina-asioissa, sillä äijä osti talon Huittisista. Hulppeat on olot. Püssis sai ihan oman tallin toisesta piharakennuksesta ja äiti sai kangaspuilleen verstastilan. Päärakennus on ison kokoinen ja kaksikerroksinen. Komia talo siis. Siellä ollaan oltu vähän väliä hommissa - kääntämässä maata tai leikkaamassa nurmikkoa muun muassa.

Yks viikonloppu ehdittiin Merikarviallakin käydä Janin kanssa. Se lähti meille püssiksella kuskiksi, kun meidän vanha jengi kokoontui viettämään iltaa yhdessä. Hulvattoman hauskaa oli vaikka püssis kärsikin pieniä vaurioita matkalla. Illan teki hienoksi sekin, että suurin osa vanhasta jengistä oli koolla. Jopa sellaisetkin, joita ei ole nähnyt pitkiin pitkiin aikoihin. Upea reissu kaiken kaikkiaan.

Synttäreitäkin on tässä tullut juhlittua. Omat lahjat meni vähän suureellisiksi, kun Janin kanssa ostosreissulla ollessa tuli hankittua polkupyörä ja xbox. Sitä ennen olin ostanut divaanisohvan JYSKistä... No, eihän sitä montaa kertaa täytä neljännesvuosisataa.

Tällä hetkellä suunnittelen siis syksyn toimintaa tarkemmin, pyöräilen ja auttelen porukoita muutossa. Kavereita kotona on kaksi, kun Nyytti on kyläilemässä hetkisen - tai pitempäänkin. Ne on Nilsin kanssa löytänyt jonkinlaisen yhteisen sävelen, sillä aina talolla ollessa ne painaa pitkin pihoja jahdaten toisiaan :)