Oli sitten pari vapaapäivää syyslomalla. Ei onneksi ollut mitään ongelmia suunnitella ohjelmaa, kun ajelin Huittisiin remonttiavuksi. Torstaina laudotettiin keittiön seinää ja kasattiin sohva. Tuttavuutta tehtiin naulapyssyn ja porakoneen (tosin sitä käytettiin ruuveihin) kanssa. Perjantaina joutui selkä ja käsilihakset koetukselle, kun roudasin ulkosaunan lattialle muutaman kuormallisen sepeliä. Viime aikaiset vesisateet ei suinkaan ollut tehnyt tavarasta kevyttä... Kyllä oli komiaa, kun näki oman käden jälkensä melkein valmiissa saunan seinässä. Okei, isä teki vaikeimmat hommat, mutta sain mä sentään taas käytellä joitakin työkaluja. Tie sitten oliko se niin järkevää, kun meinasin osua koiraan niitillä. Iltaisin oli melkoisen uupunut olo, kun päivä oli kulunut ulkosalla ja varsin ruumiillisissa töissä. Mukavaa vastapainoa omalle työlle.

Lauantaina koitti meidän 100 -vuotisristeily. Eli meitä oli neljä 25 -vuotiasta, jotka kutsuttiin kavereita risteilylle juhlistamaan tätä puolen vuosisadan täyttymistä. Ja olihan meitä seilaajia yli parisenkymmentä. Mun seurueeseen kuului toinen kampanjapäälliköistä, meidän Jani ja sen kaveri, joka toimii myös mun atk-tukena. Aivan hulvaton porukka. Janin kanssa me luonnollisesti tahkottiin sitä laivalla olevaa tanssipeliä. Mä en vieläkään tiedä, pitäisikö olla nolo vai ylpeä, kun pikkuveli päihittää mut siinä pelissä aina... Janin tanssia muutenkin kehuttiin ja seurattiin paljon. Vähän väliä siinä takana oli yleisöä seuraamassa meidän nuolien takomista.

Ihan tavallisellakin tanssilattialla tuli käytyä. Unelmavävyjen tahtiin vedettiin pienet kävelyhumpat vähän reunemmassa ja ansaittiin lopulta sillä itsellemme juomat. Eräs mies nimittäin tuli kehumaan meidän tanssia ja tahtoi tarjota kiitokseksi juomat. Meillä siis meni risteily vallan mainiosti ja hauskaa oli.

Vähän on ollut paikat kipeet, kun on lisääntynyt toi tanssiminen ja fyysistä työtäkin on tullut tehtyä. Ja koska erään filosofian mukaan ongelmat lähtee sillä, millä ne on tullutkin, niin eipä taida tanssi tai fyysinen työ vähentyä päivistä :)